683690

Adventure Food Chili Con Carne

Høy energi turmat - 600kcal

Varunummer: 273460
70:-Kampanjpris
85:-Ordinarie pris
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

   Adventure Food Chili Con Carne är en praktisk, näringsrik och smakrik rätt avsedd för äventyrssökare. Denna färdigpackade måltidslösning väger 150g och erbjuder en portion på 600 kcal. Den innehåller ingredienser som ris, kidneybönor, tomat, nötkött och kryddor, inklusive spiskummin och cayenne, för en autentisk smak.

 

  • Hög energi – 600 kcal.
  • Alla frukost-, lunch- och middagsrätter från Adventure Foods innehåller 600 kcal.

 

Adventure Food har rätter med rena och tydliga smaker, som är lagom kryddade och är ett av de ledande varumärkena när det gäller frystorkad mat i Europa och har varit det främsta valet för friluftsmänniskor, ryggsäcksturister, sportfiskare, vandrare, campare och andra friluftsentusiaster i många år.

 

Adventure Food har utvecklat en mängd olika rätter och måltider. Maten har lång hållbarhet och är lätt, enkel, näringsrik och framför allt smakar den gott!

 

Det är inte bara god smak som är viktigt när det gäller frystorkad turmat. Maten ska vara lätt att bära med sig, enkel och praktisk att tillaga i fält, och den ska ha ett rätt näringsinnehåll, så att du kan prestera ditt bästa vare sig du är på en liten tur eller är en "vildmarkslevare" på långa expeditioner.

 

Det är viktigt att få i sig tillräckligt med kolhydrater för att höja blodsockernivån och bli redo att prestera igen, helst så snabbt som möjligt. Adventure Food har höga näringsvärden.

 

Varje förpackning innehåller tillräckligt med mat (600kcal) för en portion och kommer i en "klar-att-äta-påse". Påsarna är lätta att bära med sig, vikt från 150-168g per påse.

 

ADVENTURE FOOD är en kvalitetsserie frystorkad mat för dig som ställer höga krav både när det gäller näring och god smak. Utvecklad av professionella bergsklättrare och "vildmarkslevare". Adventure Food är en global produkt och används under expeditioner och turer över hela världen, bland annat till Sydpolen, Nordpolen, till K2 och Mount Everest.

 

Häll varmt vatten i påsen, låt stå några minuter, och sedan är maten klar att ätas direkt från påsen. För att tillfredsställa alla smaker har Adventure Food inte kryddat rätterna för starkt. Du kan därför krydda efter egen smak. Senare kan du njuta av en fantastisk matupplevelse.

 

Ingredienser

Ris (36%), kidneybönor (15%), tomat, nötkött (8%), solrosolja, lök (5%), potatisstärkelse, paprika (4%), glukossirap, majs (2%), salt, modifierad stärkelse (modifierad majsstärkelse), vitlök, kummin, cayenne (0.30%), koriander (0.30%), oregano, naturlig arom.

 

Hvordan tilberede Adventure Food Pasta Bolognese

  1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort syreavskiljare.
  2. Tillsätt hett vatten upp till linje.
  3. Rör om noga.
  4. Förslut öppningen. Låt stå 10 minuter.
  5. Rör om.
  6. Servera från påsen.

 

Holdbarhet

48 månader

 

Innehåll 1 portion
Total energi 600 kcal (2512 kJ)
Nettovikt 150 gram

Näringsvärde per 100g Otillagad Färdiglagat måltid
Energi 400 kcal
(1672 kJ)
116 kcal
(483 kJ)
Fett
- varav mättat fett
9,4g
1,7g
2,7g
0,5g
Kolhydrater
- varav sockerarter
59,9g
10,7g
17,3g
3,1g
Protein 14,8g 4,3g
Salt 1,7g 0,5g
Fiber 7,9g 2,3g

Recensioner
Frågor & svar
Support
683690