Espegard Pizzaovn til bålpanne For steking av pizza på bålpanne Espegard Pizzaovn til bålpanne For steking av pizza på bålpanne Espegard Pizzaovn til bålpanne For steking av pizza på bålpanne Espegard Pizzaovn til bålpanne For steking av pizza på bålpanne Espegard Pizzaovn til bålpanne For steking av pizza på bålpanne

Espegard Pizzaovn til bålpanne

For steking av pizza på bålpanne

Varunummer: 244891
2 798:-Kampanjpris
3 290:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Espegard Pizza Oven för bål för stekning av pizza över bål eller gas. PASS Pizza Diameter är ca. 25 cm, och vi rekommenderar användning av pizzaspad. Kan också användas för bakning och rökning. Ugnen har en dubbel botten, inbyggd rostningstermometer och ett praktiskt trähandtag för enkel rörelse.

 

  • Liten praktisk pizzaugn
  • Smart lock för reglering av värme
  • För användning på bålar
  • Byggnad -in termometer och handtag i trä
  • Syraresistent och borstad stål


Storlek och vikt

  • Höjdugn: 24 cm
  • Dörrhöjd: 8,5 cm
  • Pizza Steel Ø 34 cm. Vikt: 6 kg.

Paketets innehåll

  • Levereras med pizzastål (bakplåt).
  • Pizzaugn
  • Pizzastekstek
  • Ugn
  • Hantera
  • Skruv

 

Montering och instruktioner


Ugnsdörren är lätt ansluten på kanten och kan lätt vridas till sidorna för ventilation. Dörren hanteras med en bål eller en trasa. Lagra inomhus. Lämplig för alla Espegard Bonfire och Lighthouse.

 

Skölj pizzastålet (stekplatta) med vatten innan du använder den. Efter tvätt är du redo att göra läcker italiensk pizza med krispig botten. Oavsett om du avfyrar bål eller använder gas. Kom ihåg att lägga pizzastålet i ugnen före användning.

 

  1. Handtaget på ugnsdörren kan bli väldigt varmt. Använd en eldhandske eller en trasa när du öppnar/stänger dörren.
  2. För pizzasömning behöver du bra värme. Avfyra bålet med små delningar. När du har mycket glöd, tillsätt mer litet trä. Lägg pizzaugnen på grillgallen. Vänta i cirka 5 minuter tills ugnen får god temperatur.
  3. Ugnen kan också användas på en lägereld eller över gasugnen.
  4. Sätt på litet trä längs vägen för att hålla värmen i ugnen.
  5. Värmen i ugnen kan justeras genom att öppna eller stänga på ugnsdörren. Du har god värme när en tunn pizza stekas på några minuter.
  6. Förvara ugnen inomhus när de inte används. Om ugnen är ute kan termometern skadas av regn.
  7. Stekplattan kan tvättas vid behov. Det kan också tåla en diskmaskin.
  8. Pizzaugnen är främst tillverkad för pizzabakning, men kan också användas för annan rostning. Du kan också röka i ugnen. Lägg sedan rökchips på ytan under stekplattan.


Recept för pizza med krispig botten


Pizzabasen ska vara tunn. Använd tillräckligt med mjöl när du rullar ut degen - det ger ett krispigare resultat och enkelt fly från ytan. Ha önskad fyllning och se till att osten inte går ut
Kanten så att den brinner på pizzastallen.

 

Pizzadegrecept

  • Blanda vatten, olja, jäst och socker väl.
  • Tillsätt mjöl och salt och knåda tillsammans i cirka 15 minuter (helst i en köksmaskin). Degen ska vara slät och smidig.
  • Häll degen på ett välflödigt bord och låt den vila i 20 minuter.
  • Knåda degen och gör att de passar små skålar (som blir en pizzabas på cirka 25 cm) som du lägger på en oljad skål med ett bra avstånd mellan var och en. Täck med plastfilm och lämna degbollarna på brickan i 2-3 timmar vid rumstemperatur (eller sval över natten). De kommer att höja och vara ute. När de har dubbelstorlek kan de förvaras i kylen tills de används.
  • Rulla ut degen tills den är riktigt tunn.
  • Fyll på pizza med önskad sås och garnera innan du passerar den till pizzaspaden och in i ugnen.


Fräsning
När pizza är klar med den önskade fyllningen och ugnen är tillräckligt varm är den redo för stekning. Om det här är första gången du försöker pizzabakning utomhus så var du beredd på det
Det kan ta några försök innan tekniken sitter och pizza blir som du vill ha den.

Skjut pizzaspaden snabbt under pizza som är redo. Du kanske vill strö lite mjöl på spaden så att pizza glider lättare och av igen. Öppna dörren till ugnen och skjut pizza över stekplattan. Dra tillbaka spaden i en snabb rörelse så att pizzaen är kvar i ugnen.

Om ugnen har en tillräckligt bra temperatur tillagas din pizza på några minuter. Håll ögonen öppna på vägen. När pizza är tillagad, skjut spadeen under och placera den på ett bricka. Dela sedan upp den och njut.

Recensioner
Frågor & svar
Support
429501