Kebab på nordnorsk stark kyckling med mycket smak. Intensiv smakupplevelse för alla typer av uteliv! En favorit bland unga, både hemma och ute på tur. Glutenfri
Ingredienser:
Ris (39 %), kebabkött (kyckling (82 %), kryddor, stabiliseringsmedel (E450, E451), dextros, potatisfiber, salt, antioxidant (E301, rosmarinextrakt)) (13 %), lök, paprika (7,2 % ), tomatpuré, minimajs (5,3 %), gräddfil (mjölk), purjolök (4,4 %), rapsolja, majsstärkelse, köttbuljong (jästextrakt, maltodextrin, salt, rapsolja, köttextrakt, farinsocker, lök) , kryddor, socker, vitlök, antioxidant (askorbinsyra).
Allergener:
Laktos, mjölk.
Vikt
- Netto: 138 g
- Brutto: 156 g
- Tillagad: 500 g
Hållbarhet:
Produkten har en hållbarhet på 5 år från tillverkningsdatum. Förvara i rumstemperatur. Öppna påsar ska behandlas som färskvaror. Måltiden ska ätas inom 2 timmar efter tillsats av vatten.
Tillagning:
Riv av toppen av påsen vid rivskåran. Tillsätt varmt vatten (3,7 dl) till nivåmärket. Rör om ordentligt, stäng påsen med påslåset och låt rätten vila i 8 minuter.
Per 100g / per portion:
- Energi: 429 kcal / 562 kcal (1800 kJ / 2360 kJ)
- Protein: 14g / 18g,
- Kolhydrater: 57g / 75g,
- Fett: 15g / 20g
Fakta om REAL Turmat:
- Lätt och tar liten plats
- Enkel och snabb att tillaga
- Allt du behöver är varmt vatten och en sked
- Påsen används för förberedelse och som tallrik/skål
- Praktisk väska med väsklås som håller värmen bra
- Alla rätter tillverkas av färska och främst norska råvaror
- Näringsrik och energirik
- Lång hållbarhet (5 år från tillverkningsdatum)
- Komplett måltid